Treenipeli Oulussa päättyi torniolaisten 1-2 voittoon
Tornion Pallo -47 ryJulkaistu: 17.03.2024 07.26

JS Hercules-TP-47 1-2 (1-0)

Myöhään lauantai-iltana pelattu treenipeli Oulussa päättyi torniolaisten 1-2 voittoon. Voitto oli vähintäänkin ansaittu pelitapahtumiin nähden. TP-47:n pallon ja pelin hallinnassa mentiin käytännössä koko ottelu, vaikka Hercules tekikin ensimmäisen jakson lopussa kulmasta johto-osuman. Toisella jaksolla Luka Liimatta tasoitti ja ottelun lopussa Eino Harju teki voitto-osuman. Ottelussa teki debyytin omista junioreista juuri 15-vuotiaiden maajoukkueeseen valittu Jonatan Niskala.