​EDUSTUSJOUKKUE AVAA HARJOITUSPELI KAUDEN LAUANTAINA
Tornion Pallo -47 ryJulkaistu: 02.02.2024 23.37

​EDUSTUSJOUKKUE AVAA HARJOITUSPELI KAUDEN LAUANTAINA

EDUSTUSJOUKKUE AVAA HARJOITUSPELI KAUDEN LAUANTAINA

Kakkoseen valmistautuva edustusjoukkue matkustaa lauantaina Luulajaan ensimmäiseen treenimatsiin. Joukkue on harjoitellut nyt noin kaksi kuukautta ja on aika siirtää harjoiteltuja asioita isolle kentälle.

Ensimmäisen harjoitusmatsin vastustaja on Notviken IK, joka on pelannut jo useamman treenipelin voittaen mm. IFK Luleån ja häviten viime viikonloppuna niukasti Bodenille 1-2. Eli vastustaja on varmasti laadukas porukka ensimmäiseen harjoitusotteluun. TP-47 lähtee otteluun todella nuorella ryhmällä ja valmennus tulee antamaan näytönpaikkoja hyvin harjotelleille omille nuorille, viime kaudella hieman pienemmälle peliajalle jääneille ja myös muutamille omille paluumuuttajille muista seuroista. Matsi alkaa lauantaina 19:00 (s.a) Luleån Arcushallissa.

Valmentaja Keijo Huusko:

”Ensimmäinen harjoitusottelu ja päästään pienestä hallista pois. Nämä ovat tärkeitä päiviä joukkueelle ja ainoita mahdollisuuksia pelata ison kentän pelejä. Pelaajistosta pois muutamia sairastumisen vuoksi, mutta aina mahdollisuus toisella käyttää paikka hyödyksi ja odotan tietyiltä pelaajilta tason nousua viimekauteen. Treeneissä meno on ollut hyvä ja nyt vaan pitää siirtää sama intensiteetti peliin ja isommalle kentälle missä etäisyydet ovat isommat.”

KAUSARIKAMPANJA KÄYNNISSÄ

Kaiken mennessä nappiin TP-47 voi pelata jo heinäkuussa todellisella kotikentällään Pohjan Stadionilla kotiottelunsa, kiitos Tornion Kaupungin tekemän tekonurmen rakentamispäätöksen.

JOTEN NYT KANNATTAA VIIMEISTÄÄN HANKKIA KAUSIKORTTI!

Kortteja saatavilla Intersport Mäkimaalta, Rajalla kauppakeskuksen DNA-kaupasta tai

tilaamalla👉office@tp47.com

Hinta vain 59€ (norm 79€)

Kakkosessa 11 tai 12 kotipeliä. Kortilla myös harjoituspeleihin ennen kauden alkua.

HOX! Voit lunastaa korttisi myös Smartumpay mobiilimaksulla.

Tornion Pallo -47 ry
Teollisuuskatu 8-10
95420 Tornio
+358 405919275
office@tp47.com