​OTTELURAPORTTI TP-47-JBK 5-1 (3-1)
Tornion Pallo -47 ryJulkaistu: 01.09.2024 22.04

OTTELURAPORTTI TP-47-JBK 5-1 (3-1)

TP-47 korkkasi uusitun Pohjan Stadionin hienolla tavalla, kun sarjassa toisena oleva JBK kaatui komeasti 5-1 lähes 800 katsojan riemuksi.

Ottelu oli alusta lähtien isäntien näytöstä ja ensimmäinen maali tulikin jo viidennellä minuutilla. Niklas Kerkelä vapautti Jesse Isokankaan laidalta läpi, joka viimeisteli hallitusti maalin. JBK pääsi tasoittamaan 12 minuutin kohdalla Rasmus Korkea-ahon toimesta rangaistuspotkusta. 37 minuutilla TP-47 siirtyi johtoon Niklas Kerkelän laukoessa hyvän haaston jälkeen pallon alakulmaan. Maalin tarjoili oivallisen syötön Jesse Isokangas. 39 minuutin kohdalla syntyi 3-1 maali hyvän vastaiskun päätteeksi, jossa Ville Moilanen tarjoili syötön Aleksi Gullstenille, joka ohjasi pallon maaliin lähietäisyydeltä.

Toinen puoliaika alkoi myös TP-47:n hallinnalla. Käytännössä ottelu ratkesi 60 minuutin kohdalla Niklas Kerkelän syöttäessä Jesse Isokankaan läpi ja tämä kiersi hallitusti maalivahdin ja ampui pallon maaliin. 80 minuutilla Miika Eskelinen kaunisteli läpiajosta loppulukemat 5-1 Ville Moilasen syötöstä.

Peli oli kaikkinensa TP-47:n näytös alusta loppuun. Runsaslukuinen yleisö varmasti siivitti joukkueen hyvään lentoon ja taistelu karsintapaikasta jatkuu. Seuraava peli on ensi lauantaina Kuopiossa Eloa vastaan. Nyt kun Pohjan Stadion on myös korkattu pelien osalta niin voidaan todeta kentän olevan kerrassaan erinomainen.

Valmentaja Keijo Huusko:

”Loistava kasvojen pesu Kokkola reissun jälkeen ja vielä mahtavan kotiyleisön edessä. Peli oli alusta loppuun meidän hallinnassa ja vastustaja pääsi tasoihin ainoastaan tuomarin avustuksella, joka vihelsi ihan käsittämättömän rankkarin vastustajalle. Paljon onnistumisia laajalla rintamalla joka lämmittää mieltä.”