​TP-47 KOTIAVAUS LAUANTAINA
Julkaistu: 12.05.2023 12.56

Tornion Pallo aloittaa kautensa myös kotiotteluiden muodossa uuden sarjatason eli kakkosen osalta lauantaina 16:00 Puuluodossa. Vastaan asettuu Närpiön ylpeys Kraft. TP-47 on pelannut kaksi ensimmäistä ottelua vieraissa, mistä on tullut tappiot KuPS-akatemiaa vastaan 3-2 ja RoPS:a vastaan 3-0.

Molemmat ottelut ovat olleet samansuuntaisia. Heikko ensimmäinen jakso, missä on päästetty luvattoman helppoja maaleja. Toiset puoliajat ovat olleet parempia, mutta pisteisiin asti ne ei ole riittäneet. Puuluodossa TP-47 on hävinnyt viime kaudella vain kerran, viime vuonna AC Oululle suomen cupissa. Puuluodon taika kotiyleisön tuella toivotaan tietysti pitävän, jotta joukkue saa paljon kaipaamiaan sarjapisteitä.

Vierailija Närpes Kraft on aloittanut kautensa kahdella 1-1 tasapelillä ACO/OLS:ia ja KuPS Akatemiaa vastaan. Joukkueen peli nojaa vahvasti Bosnia ja Hertsegovinalaisiin pelaajiin. Heistä nimekkäin on Samir Isanovic, joka on paukuttanut Kraftin riveissä kakkosessa 35 pelissä muhkeat 25 maalia. Joukkue panostaa vahvaan puolustukseen ja erikoistilanteisiin, missä kotijoukkue saa varmuudella olla tarkkana.

Valmentaja Janne Oksala:

"Kauden alku on ollut meille todella haastava. Kokoonpano elää pelistä toiseen melkoisesti, mutta tosiasiassa meidän täytyy silti lähteä perusasiat lyömään kuntoon. Oli kentällä ketä tahansa niin yhteinen sävel puolustamiseen on löydettävä. Puuluoto on meille ollut hyvä koti ja kaudelle lähdetään hakemaan nyt uutta alkua kotiyleisön tukemana.”

Veikkaus tarjoaa kotivoitolle kertoimen 2.20, tasapelille 3.85 ja vierasvoitolle 2.66

TP-47-Närpes Kraft

Lauantaina 13.5 klo 16:00 Puuluoto

Liput 10€, alle 15-vuotiaat ja seuran juniorit ilmaiseksi.

Kausikortteja pelistä, DNA-kaupasta ja Intesrport Mäkimaalta hintaan 69€.

Tervetuloa!

Kuvassa voi olla 5 henkilöä, jalkapallonpelaajaa, jalkapallonpelaajat ja tekstissä sanotaan can an OTTELUENNAKKO MG Puuluoto, Tornio 13.05.2023 2023 16:00 TP47 TORNIO IF KRAFT Närpes